ORDU / ALTINORDU - Eskipazar Ortaokulu

Ara

8.Sınıf Öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde basınç deneyleri yaptılar.

Ara

The colours of the rainbow adlı eTwinning projemiz kapsamında 7A sınıfı öğrencilerinin Polonyalı ortaklarımıza sorduğu soruların yanıtları ulaştı. Videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Ara

The colours of the rainbow adlı eTwinning projemiz kapsamında hazırladığımız ilgilerimizi anlatan wordart etkinliklerimizi tamamladık.

Ara

The colours of the rainbow adlı eTwinning projemiz kapsamında Kasım ayı çalışmalarımızdan olan word clouds etkinliğimizi için padlet linkine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Ara

Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) örnek hayatını öğrenmek için istekli olan öğrencilerimize, Altınordu Müftülüğü Gençlik Merkezi sponsorluğunda Siyer-i Nebi kitabı dağıtımı yapıldı. 30 Aralık Cuma günü okulumuzda yapılacak; kaybedeni olmayan bu yarışmaya katılacak öğrencilerimize şimdiden muvaffakiyetler dileriz.

Ara

The colours of the rainbow adlı etwinning projesi kapsamında 7-A sınıfı öğrencileri ile birlikte Kasım ayı görevlerinden birini daha gerçekleştirdik. Polonyalı ortaklarımızın sorularına cevap videoları çektik.

Ara

Öğrencilerimizin öğretmenlerine yaptığı sürprüzin görüntüleri.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ilimizde bulunan liselere okul tanıtım gezisinde bulundular

Kas

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda Çocuk oyununu izlediler.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programımız; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili anıların ve şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Kas

The Colours of Rainbow adlı eTwinning projemiz için 7A sınıfı öğrencileri logo çalışmaları yaptılar. En beğenilen logo diğer ülkelerin 1. seçilen logoları ile yeniden oylanacak ve proje logo yarışması 1.si belirlenecek.

Kas

The colours of rainbow adlı uluslararası eTwinning projemiz kapsamında Ekim ayı görevi olan Who am I? oyunu için 7A sınıfı öğrencileri ile chatterpix uygulamasını kullanarak fiziksel görünüşümüzü anlattık ve learningapps uygulamasını kullanarak gerçek fotoğraflarımız ile eşleştirdik.

Kas

6 A sınıfı öğrencileri ile Yummy Breakfast ünitemiz kapsamında sağlıklı kahvaltı günü düzenledik.

Kas

Kızılay haftasında anasınıfı öğrencileri tarafından kızılay çadırı etkinligi yapıldı ve deney görevlisi öğrenci Nilay BAŞARAN tarafından Kızılay konumuza uygun olarak" Kalp Nasıl Kan pompalar"adlı deney uygulandı.

Kas

5.sınıf öğrencilerimizin yapmış olduğu doğal sayılarla çarpma işlemi konusunda çarpım tablosu etkinliklerinden görüntüler.