ORDU / ALTINORDU - Eskipazar Ortaokulu

Kas

Uluslararası eTwinning projesi In someone else's shoes kapsamında International Day of Tolerance etkinliği için ortaklarımızın hazırladığı quizleri çözdük. Ayrıca Uluslararası eTwinning projesi "in someone else's shoes" kapsamında ortaklarımızla ilk webinarımızı gerçekleştirerek yapılacak çalışmalarla ilgili görüştük ve 8A sınıfı öğrencileri ile "what is special about me" adlı etkinlik kapsamında video çektik.

Kas

Değerler Kulubu Koordinatörlüğünde yapılan "Gazze'ye Destek Kermesine" destek veren veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yardımlarınız (  Toplanan 34610 TL) Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile bölgeye ulaştırılması için  TDV'ye gönderilmiştir. Tüm paydaşlarımızı tekrar tebrik ediyoruz.

Kas

Uluslararası eTwinning projesi In someone else's shoes için okulumuz 8A sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen logo yarışmasında en çok beğenilen logo belirlenmiştir. Seçilen logo diğer ülkelerin 1. olan logoları ile tekrar oylanarak uluslararası tüm  paydaşlar için proje logosu olarak belirlenecektir. Ayrıca eTwinning Kulübü olarak Cumhuriyet Bayramı konulu kağıtta kodlama etkinliği yaptık ve panomuzu süsledik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramını 100. yıla yakışır etkinliklerle kutladık.  Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerilizi tebrik ediyoruz

Ekm

Daha iyi bir eğitim ortamı, daha güvenilir bir okul için okul veli işbirliğini güçlendireceğine inandığımız ve kurulda seçilen Kader ÇOBAN başkanlığındaki Okul Aile Birliği Yönetim Ekibine ve diğer denetleyici ekiplere başarılar diliyoruz.

Ekm

Eskipazar Ortaokulu ve Eskipazar İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin ortak fuar başvurusu  TÜBİTAK tarafından onaylandı. Fuar 16-17.05.2024 tarihinde yapılacaktır. Emeği geçen tüm personelimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla okulumuzda yardım kampanyası düzenlendi.  Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yoğun katılım sağladığı kampanya kapsamında toplanan yardımlar Ordu Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile  deprem bölgesine gönderildi. Bölgeye gönderilmek üzere yardım yapan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. Yardımlara devam etmek isteyen tüm velilerimize  KIZILAY, AFAD ve Valilikler kanalıyla nakdi bağış yapmaları konusunu önemle duyuruyoruz.

Ock

Bir dönemi daha geride bırkırken Okul Müdürümüz karne törenimizde yaptığı konuşmada tüm öğrencilerimizi gösterdikleri gayretten ötürü tebrik ederken, öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize yeni dönem için iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Şimdi dinlenme, ikinci döneme enerji biriktirme zamanı ;)

İYİ TATİLLER dileriz...

Ock

8. sınıflar asit baz deneyinden video ve fotoğraflar.

Ock

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında "Bir Genç Aranıyor" adı altında bir farkındalık hareketi başlatılmıştır. Şube rehber öğretmenlerimizin belirlemesi ile farklı alanlarda gösterdiği ahlaki tutum ve davranışlarıyla öne çıkan öğrencilerimizi gösterdikleri erdemler nedeniyle tebrik ederiz.

5/A Miraç Yalçın.

5/B Ömer Salih Türkeli.

5/C İkbal Kabaklaya.

6/A Nilsu Öztürk.

6/B Nisa Duru Öztürk.

6/C Elif Sönmez.

7/A Zehra Sevgili.

7/B Dilara Genç.

7/C Çınar Furkan Birlikbaş.

8/A İlknur Arslan.

8/B Elif Kırşan.

8/C Asiye Çimiç.

5/ İHO Yaren İnan.

6/ İHO Elif Nisa Gözebe.

7/ İHO İrem Şener.

8/ İHO Reyyan Erken.

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışmasına katılarak hayırda yarışan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Fatma Betül Kutlu (7-İHO)

2. Zehra Sevgili (7-A).

3. Busenur Yılmaz (7-A)  ve Abdülkadir Talat Dündar(7-İHO)

Ock

The colours of the rainbow adlı eTwinning projemiz kapsamında Aralık ayı etkinliklerinden olan Christmas İllustrations adlı görevi tamamladık

Ock

The colours of the rainbow adlı uluslararası eTwinning projemiz kapsamında Aralık ayı görevlerinden olan Christmas Dictionary adlı etkinliğimiz ve storyjumperda yılbaşı etkinliklerini anlatan e bookumuz.

Ara

Fen Labaratuarından görüntüler

Ara

5. Sınıf  öğrencilerimiz Fen bilimleri dersinde  kuvvet ve sürtünme kuvveti konularından etkinliklee yaptılar. Dinamometreler ve  Farklı yol zeminleri tasarlayarak  sürtünmeyi incelediler.