ORDU / ALTINORDU - Eskipazar Ortaokulu

Kas

5.sınıf öğrencilerimizin sınıf içinde doğal sayıları okuma ve yazma ilgili yaptıkları etkinliklerimizden görüntüler.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü münasebeti ile okulumuzda program tertip edildi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleşen törende şiirler okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin yazılar öğrencilerimiz tarafından ifade edildi.

Bu güzel günü emekleriyle daha da anlamlandıran kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Kas

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan genel kurul toplantısı 26/10/2022  tarihinde Okul Aile Birliğin üyelerinin katılımları  ile gerçekleştirildi.  Eski yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Ekm

Beden Eğitimi ve Spor dersindeki etkinliklerden görüntüler.

Ekm

Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde 8 Ekim Salı günü okulumuz öğrencileri l İl Emniyet Müdürlüğünce ilçemiz Durugöl mahallesinde bulunan Çocuk Trafik Eğitim Parkında gerçekleştirilen eğitime  katılmışlardır. Eğitimde trafik kuralları ile ilgili uygulama ve teori konuları uzmanlar tarafından öğrencilerimize aktarılmıştır. Eğitimde emeği geçen görevlilere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen DYK Kursları, Masa Tenisi ve Teakwandao kurslarından kareler

Ekm

Okulumuz Eskipazar İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde gerçekleştirilen  "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) " projesi tanıtım  toplantısına İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, İmam Hatip Ortaokulu Müdürleri ile öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Elif Akbal Küçük, 7A sınıfı öğrencileri ile Hücre ve organelleri konusunu pekiştirmek için "HÜCRE PASTA" etkinliği gerçekleştirdi.

Ekm

2002 CODEWEK haftasında E-Twinning kulübü öğrencileri bilgisayarsız kodlama etkinliği yaptılar.

Haz

Rol Modelim Sensin Etwinning Projesi çalışmaları 6 Haziran 2021 saat:20.30'da  uzaktan erişim platformunda düzenlenen Veda Gecesi etkinliğiyle sona erdi.

Haz

Rol Modelim Sensin Etwinning Projesinde son rol model olan İbni Sina tanıtıldı.

Haz

Rol Modelim Sensin Etwinning Projesi kapsamında 5.rol model olan Fatih Sultan Mehmet tanıtıldı.